بستن

محصولات با برچسب 'آنتی اکسیدان'

فیلتر
در هر صفحه
افرودن ادویه ها به وعده های غذایی نه تنها میتونه عطر و طعم اضافی به غذا بده بلکه میتونه برای سلامتی هم مفید باشه. چراکه گیاهان و ادویه جات حاوی آنتی اکسیدان ، مواد معدنی ، ویتامین ها و خواص دارویی بی نظیری هستن. برخی از گیاهان و ادویه ها میتونن همراه باشن با کاهش وزن. در ادامه با دکتر بارتر همراه باشین تا با این گیاهان آشنا بشین.
چای سفید از گیاه Camellia sinensis تهیه می شود. برگها و جوانه های آن درست قبل از اینکه کاملاً باز شوند ، هنگام پوشیده شدن از موهای سفید ریز ، جمع می شوند. به همین دلیل است به آن چای سفید می گویند. چای سبز و چای سیاه نیز از گیاه Camellia sinensis تهیه می شود.اما روش پردازش آنها با یکدیگر متفاوت است.چای سفید پردازش کمتری نسبت به دو چای دیگر دارد. به همین دلیل ، مقدار زیادی آنتی اکسیدان را در خود نگه می دارد.به همین دلیل است که چای سفید فواید بسیار زیادی را به همراه دارد.از فواید آن می توان به کاهش خطر بیماری های قلبی ، مبارزه با پیری پوست و حتی کاهش وزن اشاره کرد. در ادامه با دکتر بارتر همراه باشید تا شما را با خواص چای سفید آشنا کنیم.
دارچین ادویه ایست که به دلیل خاصیت ضد التهاب ، آنتی اکسیدان ، ضد دیابت ، ضد سرطان و ضد میکروب مشهور شده. دارچین میتونه به شما در کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی کمک کنه. دارچین یکی از محبوب ترین ادویه های جهانه ، اما جدا از افزودن اون به غذا میتونین با اون چایی هم درست کنین و از فواید اون لذت ببرین. با دکتر بارتر همراه باشین تا در ادامه با خواص این چای خوشمزه آشنا بشین.
فلفل قرمز با طعم تند خودش بیشتر برای آشپزی استفاده میشه ، اما میتونه بعنوان ادویه و چاشنی هم به غذاها و سس ها هم اضاقه بشه. فلفل چیلی حاوی یک ترکیب گیاهی فعال به نام کپسایسین هست که طعم تند اونو بوجود میاره. کپسایسین در دانه ها و غشای داخلی سفید رنگ فلفل متمرکز شده. هر چقدر کپسایسین در فلفل بیشتر باشه، فلفل تندتره. فلفل چیلی چه تازه ،چه خشک و چه پودر خورده بشه (معروف به پاپریکا) ،میتونه زبون رو به آتیش بکشه. در ادامه مطالب با دکتر بارتر همراه باشین تا شما رو با اسرار پشت پردا فلفل قرمز آشنا کنیم.
از بین تمام سبزیجات برگ دار ، اسفناج یک سبزی همه کارس.میتونین اونو تبدیل کنین به یک سالاد خنک و از خوردنش لذت ببرین یا اسفناج تازه رو تفت بدین ، سرخ کنین ، و خیلی روش های دیگه. اسفناج فواید زیادی برای سلامتی داره و به راحتی می تونین اون رو در وعده های غذایی خودتون قرار بدین. با دکتر بارتر همراه باشین تا شما رو با خواص این گیاه معجزه گر آشنا کنیم.
چای ماسالا یک چای معطر و شیرین ، چای یا ماسالا چای نامگذاری شده ،که از ترکیبی از چای سیاه ، شیر ، زنجبیل و سایر ادویه ها ساخته شده. اگر عاشق غذاهای هندی هستید یا با اونها آشنایی دارین ، به احتمال زیاد در مورد چای ماسالا ، یک چای ادویه ای شیرین و مخلوط با شیر شنیده باشین. با دکتر بارتر همراه باشین تا در ادامه این مطلب شما رو با خواص مهم این چای بیشتر آشنا کنیم.
برخی از افراد فک میکنن که قاصدک چیزی نیست جز علف هرز مزاحم که میتونه یک باغ کاملا مرتب رو خراب کنه، در حالی که برخی دیگه اون رو یکی از مفیدترین هدایای طبیعت میدونن. در حقیقت ، قاصدک جز اولین گیاهان دارویی بود که سابقش به قرن 10 و 11 در خاورمیانه برمیگرده. همچنین در طب سنتی چین برای تسکین مشکلات کبدی و سایر موارد بهداشتی مورد استفاده قرار میگرفته. از ریشه هاش تا گل ها ، تقریباً از تمام قسمت های قاصدک میشه برای تهیه چای ، سوپ ، قهوه و معجون های دیگه استفاده کرد که می تواند سلامتی شما رو تقویت کنه. با دکتر بارتر همراه باشین تا در ادامه با خواص چای قاصدک بیشتر آشنا بشین.
روی یک ماده معدنی ضروریه که در سراسر اندام ها ، بافت ها و مایعات بدن وجود داره. علاوه بر این ، بعد از آهن ، روی دومین ماده معدنی کمیاب تو بدنه. از آنجا که روی در بسیاری از فرآیندهای بیولوژیکی نقش حیاتی داره ،اما جالبه بدونین که بدن روی رو تو خودش ذخیره نمیکنه! به همین خاطر هست که روی باید بصورت روزانه تامین بشه.از غذایی که میخورین یا بصورت مکمل ها. با دکتر بارتر همراه باشین.
سالهاست که هند به عنوان یکی از بزرگترین کشورهای چای ساز جهان شناخته می شود. در حقیقت ، در گزارش سال 2015 سازمان کشاورزی غذایی سازمان ملل آمده است که هند دومین کشور بزرگ تولید کننده چای در جهان است ، درست پس از چین. این را می توان به آماری از دو سال قبل نسبت داد - تولید چای این کشور در سال 2013 به 1.2 میلیون تن رسیده است. یکی از گرانترین صادرات هند ، چای دارجیلینگ است. این نوع چای به دلیل طعم بی عیب و نقص آن در سراسر جهان قیمت بالایی دارد. اگر می خواهید در مورد چای دارجیلینگ بیشتر بدانید ، ادامه این مطلب را در وب سایت دکتر بارتر دنبال کنید.
احتمالاً شما در مورد ماتچا ، نوعی چای سبز که از قرن دوازده وجود دارد ، شنیده اید ، اما اخیراً محبوبیت قابل توجهی پیدا کرده است. اما این پودر تلخ و سبز دقیقاً چیست و چه فایده ای برای سلامتی شما دارد؟ با دکتر بارتر همراه باشید تا بدانید چرا چای سبز ماتچا سزاوار بهترین القاب است.
فلفل سفید و سیاه هر دو از دانه های فلفل گیاه piper nigrum تهیه میشن. دانه های فلفل سیاه با استفاده از دانه های نارس تهیه میشن، سپس پخته و خشک میشن. دانه های فلفل سفید هم از همون بوته بدست میاد ، اما این دفعه اجازه میدن که دانه ها کامل برسن ، بعد از جمع آوری خیس میخورن تا نرم بشن و پوست خارجی اون رو برمیدارن ، و دانه های سفید بدست میاد. فلفل سفید و سیاه هر دو حاوی مقادیر مشابهی از پیپرین هستن ، پپیرین ماده اصلی تولید تندی و گرما این گیاهه. در این مطلب میخوایم شما رو با خواص این فلفل سفید و سیاه آشنا کنیم.با دکتر بارتر همراه باشین.
روغن بادیان (Anise Oil): این روغن باطعم شیرینش فواید زیادی رو برای بدن بوجود میاره بادیان ستاره ای که برخی آن را به اسم انیسون ستاره ای می‌شناسند، با توجه به عطر و بو و شکل ستاره ای منحصر به‌ فردی که داره بی تردید یک نوع ادویه خاص محسوب میشه. فواید درمانی انیسون و عطر و طعم شیرین اون توسط بسیاری از تمدن های باستان شناخته شده و مورد استفاده قرار میگرفته. امروزه از انیسون در بسیاری از داروهای خاص مثل شربت سرفه و داروهای گلودرد استفاده میشه. در ادامه با دکتر بارتر همراه باشین.
از گل گاوزبان با عنوان "گیاه زنبور" هم نام برده میشه ، چراکه گلهای روشن اون در تمام فصل تابستان زنبورهای عسل رو به خودش جذب میکنه. گل گاوزبان سابقه استفاده دارویی و آشپزی طولانی داره که برمیگرده به 1500 سال قبل. این ماده به دلیل خواص درمانی خودش و به عنوان یک افزودنی خوب به سالادها ، سوپ ها و سس ها مورد استقبال خوبی تو اروپا قرار گرفته. از روغن گل گاوزبان در رایحه درمانی هم استفاده میشه. این روغن میتونه افسردگی رو کم کنه و نشاط و سرحالی رو به دنبال داشته باشه. با دکتر بارتر همراه باشین تا با خواص روغن گل گاو زبان بیشتر آشنا بشین.
شوید یک گیاه همه کاره ست که به خوبی با انواع مختلفی از غذاها ، از سوپ و سالاد گرفته تا خورش ها جفت میشه. این گیاه که در اصل در منطقه مدیترانه شرقی و غرب آسیا کشت میشه، یک گیاه یک ساله در خانواده کرفسه. برگ های شوید ، معطر و دارای ظاهری نرم و پر پشته ، در حالی که دانه های اون بیضی شکله و به دلیل طعم تند اغلب به عنوان ادویه استفاده میشه. با دکتر بارتر همراه باشین تا با فواید این گیاه پرخاصیت آشنا بشین.
قطعا همه ما زیبایی پوستمون واسمون بسیار با اهمیته و خب این زیبایی ارتباط مستقیم با چیزی که میخوریم داره.چرا که خیلی از مشکلات پوستی مثل جوش های صورت ارتباط مستقیمی با رژیم غذایی داره و با تغییر رژیم غذایی به راحتی میتونیم این مشکلاتو برطرف کنیم. در ادامه این مطلب در پایین به این موضوع پرداختیم که چطور میتونیم با بهبود سبک زندگی پوست شاداب داشته باشیم. با دکتر بارتر همراه باشین.
آویشن یک گیاه معطره که میتونه نقش مهمی رو در زندگی غذایی شما ایفا کنه. این گیاه سرشار از آنتی اکسیدانه. آویشن حاوی فلاونوئیدهای تقویت کننده سلامتی از جمله آپیژنین ، نارینژنین ، لوتئولین و تیمونین هست و نشون داده شده که از چربی های سالم موجود در غشای سلول های مغز ، کلیه و قلب محافظت میکنه و اونو افزایش میده. در ادامه با دکتر بارتر همراه باشین.
بابونه بیشتر به شکل چای برای استفاده در آرامش معده و کمک به خواب آرام استفاده میشه. حتی استفاده از بابونه برای کاهش تورم روی پوست و مبارزه با باکتری ها در بسیاری از مقالات و سازمان آلمان تایید شده. بابونه یک ضد التهاب قدرتمنده که دارای خواص ضد باکتری ، ضد اسپاسم ، ضد حساسیت ، شل کننده عضلات و آرام بخشیه. در ادامه به فواید این گیاه می پردازیم.با دکتر بارتر همراه باشین.
زنجبیل یکی از ادویه هایی هست که دکتر بارتر توصیه میکنه همیشه تو آشپزخانه خونتون داشته باشین. نه تنها یک افزودنی فوق العاده برای پخت و پزه بلکه دارای خواص دارویی کافی برای پر کردن چندین کتابه! خوب بریم پایین و در ادامه این مطلب با دکتر بارتر همراه باشین.
این گیاه گلدار به طور سنتی به عنوان تقویت کننده کبد استفاده میشه ، برای سم زدایی و بهبود عملکرد کبد مفیده. قاصدک محرکیه که به طور معمول برای ناراحتی های کلیوی و کبدی استفاده میشه. قاصدک میتونه به صورت چایی هم مصرف بشه. در ادامه با دکتر بارتر همراه باشین.
Close