جستجو

حساسیت به نمک : شما نمک بخورید

.
درست است که خوردن زیاد نمک فشار خون را بالا می برد ، اما نمک برای همه افراد مضر نیست . درک تفاوت های ژنتیکی افراد در استفاده از نمک ، مانع از توصیه ها و نسخه های پزشکی بدون آزمایش خواهد بود .

فردی را می شناسید که غذاهای نمکی زیادی – مانند پیتزا ، چیپس ها و انواع غذاهای فست فودی – میخورد اما فشار خون پایین دارد؟  این فرد ، درواقع " مقاوم- به –نمک " است . به این معنی که فشار خون او تحت تاثیر استفاده از نمک نخواهد بود .

برخلاف این گروه، اکثریت مردم ، "حساس –به- نمک " هستند یعنی فشار خون آنها با زیاده روی در مصرف نمک ، بیش از 5 واحد  اضافه می شود و نیاز به مراقبت دارند .

 

با این حال ، متاسفانه تشخیص " افراد حساس –به – نمک" چندان آسان نیست زیرا دکتر گوردن ولیامز ، استاد تمام پزشکی در دانشگاه پزشکی هاروارد ، چنین بیان میکند که " ما فقط میدانیم که آمریکایی ها ، بیش از حد نیازشان نمک استفاده می کنند . بنابراین عاقلانه است که به همه ی مردم درمورد زیاده روی در نمک ، هشدار دهیم ".

 

عوامل موثر بر حساس بودن یا مقاوم بودن افراد به نمک :

 

*   جنسیت : زنان نسبت به مردان دارای حساسیت بیشتری هستند.

*   سن : افراد بالای 45 سال ، نسبت به نمک حساسیت بیشتری دارند .

  چاقی : با افزایش مصرف نمک ، فشار خون بیشتر شده و  امکان اضافه وزن و بیماری های قلبی نیز افزایش می یابد . 

*   نژاد و منطقه زندگی : سه چهارم آفریقایی های ساکن آمریکا ، نسبت به نمک حساسیت شدیدی دارند .

*    شرایط پزشکی : افزایش استفاده از نمک یعنی فشار خون بالا، بیماری های کلیه و مشکلات قلبی .

 

نظر خود را بنویسید Close Review Form
  • فقط کاربرانی که عضو هستند می توانند نظر ارسال کنند
*
*
  • بد
  • عالی
*
*
*
توضیحات

فردی را می شناسید که غذاهای نمکی زیادی – مانند پیتزا ، چیپس ها و انواع غذاهای فست فودی – میخورد اما فشار خون پایین دارد؟  این فرد ، درواقع " مقاوم- به –نمک " است . به این معنی که فشار خون او تحت تاثیر استفاده از نمک نخواهد بود .

برخلاف این گروه، اکثریت مردم ، "حساس –به- نمک " هستند یعنی فشار خون آنها با زیاده روی در مصرف نمک ، بیش از 5 واحد  اضافه می شود و نیاز به مراقبت دارند .

 

با این حال ، متاسفانه تشخیص " افراد حساس –به – نمک" چندان آسان نیست زیرا دکتر گوردن ولیامز ، استاد تمام پزشکی در دانشگاه پزشکی هاروارد ، چنین بیان میکند که " ما فقط میدانیم که آمریکایی ها ، بیش از حد نیازشان نمک استفاده می کنند . بنابراین عاقلانه است که به همه ی مردم درمورد زیاده روی در نمک ، هشدار دهیم ".

 

عوامل موثر بر حساس بودن یا مقاوم بودن افراد به نمک :

 

*   جنسیت : زنان نسبت به مردان دارای حساسیت بیشتری هستند.

*   سن : افراد بالای 45 سال ، نسبت به نمک حساسیت بیشتری دارند .

  چاقی : با افزایش مصرف نمک ، فشار خون بیشتر شده و  امکان اضافه وزن و بیماری های قلبی نیز افزایش می یابد . 

*   نژاد و منطقه زندگی : سه چهارم آفریقایی های ساکن آمریکا ، نسبت به نمک حساسیت شدیدی دارند .

*    شرایط پزشکی : افزایش استفاده از نمک یعنی فشار خون بالا، بیماری های کلیه و مشکلات قلبی .