جستجو

غذاهای جایگزین گوشت - عدس 1

رایگان
عدس یکی از اصلی ترین جایگزین های گوشت است . پس برای کسانی که از خوردن گوشت دوری می کنند ، جایگزین خوبی خواهد بود . با این صبحانه ای خوشمزه و سبک ، طعم واقعی عدس را امتحان کنید .

کوفته هویج و عدس و کنجد

 

حتما شما هم به دنبال صبحانه ای مغذی برای محل کار یا مدرسه فرزندانتان هستید . صبحانه با تامین اولین مواد مغذی و تغذیه ای ، نقش اساسی در رشد ذهنی و متابولیسم جسمی عزیزان شما خواهد داشت . با این صبحانه سرشار از مواد غذایی و پروتئینی ، حافظه خود را تقویت و قوای فکری تان را قوی تر کنید.

 

کل زمان برای آشپزی:   55 دقیقه

زمان لازم برای پخت :   15دقیقه

برای ..4... نفر

 

مواد لازم :

125 گرم عدس

30 گرم پیاز نگینی شده

250 گرم هویج، پوست شده و رنده شده

100 گرم پنیر چدار رنده شده

150 گرم پودر سوخاری نان

35 گرم دانه های کنجد

2 تخم مرغ شکسته شده

½ قاشق چای خوری شکر کاستور (شیرینی پزی)

 

شیوه پخت :

1. عدس ها را شسته و در قابلمه ای با 500 میلی گرم آب ، بریزید .زمانی که به جوش آمد ، به آرامی هم بزنید تا عدس ها کمی نرم شده و مخلوطی تقریبا غلیظ داشته باشید. خیس کردن عدس ها قبل از جوشاندن آنها ، سرعت جوش و هضم شان را راحت تر می کند.  سپس عدس ها را آبکشی کرده و در پارچه ای بریزید تا خنک شوند.

 

2.  این عدس ها را در ظرفی ریخته با پیازها و هویج و پنیر رنده رنده شده و آرد سوخاری ترکیب کنید . با کمی شکر شیرینی پزی ، مقداری نمک و فلفل پودر شده آن را طعم دار کنید.

 

3. اکنون بقیه آرد سوخاری را با دانه های کنجد پودر شده ترکیب کنید . تخم مرغ ها را هم  بشکنید. ترکیب مرحله 2 رابه شکل توپ های گردی درآورده و روی ظرفی بگذارید . سپس هر توپ مواد غذایی را ابتدا در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری بغلتانید . روی این ظرف را وکیوم آلومینیوم گرفته و بگذارید 30 دقیقه در یخچال بماند.

 

غذاهای جایگزین عدس 1

 

4. کمی روغن زیتون را در یک ماهیتابه ریخته و این توپ های خوشمزه را در آن ها تف دهید که در طی 3 دقیقه ، هر دو طرف این توپ های خوشمزه به رنگ طلایی برسد . میتوانید برای طعم دار کردن نهایی هم ، اگر عاشق غذاهای تند هستید ، توپ های گرد را در کمی سس خردل غلت داده و سپس تف بدهید. 

 

 

 

نقد و بررسی خود را بنویسید Close Review Form
  • فقط کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند نقد و بررسی ها را بنویسند.
*
*
بد
عالی
*
*
*
توضیحات

کوفته هویج و عدس و کنجد

 

حتما شما هم به دنبال صبحانه ای مغذی برای محل کار یا مدرسه فرزندانتان هستید . صبحانه با تامین اولین مواد مغذی و تغذیه ای ، نقش اساسی در رشد ذهنی و متابولیسم جسمی عزیزان شما خواهد داشت . با این صبحانه سرشار از مواد غذایی و پروتئینی ، حافظه خود را تقویت و قوای فکری تان را قوی تر کنید.

 

کل زمان برای آشپزی:   55 دقیقه

زمان لازم برای پخت :   15دقیقه

برای ..4... نفر

 

مواد لازم :

125 گرم عدس

30 گرم پیاز نگینی شده

250 گرم هویج، پوست شده و رنده شده

100 گرم پنیر چدار رنده شده

150 گرم پودر سوخاری نان

35 گرم دانه های کنجد

2 تخم مرغ شکسته شده

½ قاشق چای خوری شکر کاستور (شیرینی پزی)

 

شیوه پخت :

1. عدس ها را شسته و در قابلمه ای با 500 میلی گرم آب ، بریزید .زمانی که به جوش آمد ، به آرامی هم بزنید تا عدس ها کمی نرم شده و مخلوطی تقریبا غلیظ داشته باشید. خیس کردن عدس ها قبل از جوشاندن آنها ، سرعت جوش و هضم شان را راحت تر می کند.  سپس عدس ها را آبکشی کرده و در پارچه ای بریزید تا خنک شوند.

 

2.  این عدس ها را در ظرفی ریخته با پیازها و هویج و پنیر رنده رنده شده و آرد سوخاری ترکیب کنید . با کمی شکر شیرینی پزی ، مقداری نمک و فلفل پودر شده آن را طعم دار کنید.

 

3. اکنون بقیه آرد سوخاری را با دانه های کنجد پودر شده ترکیب کنید . تخم مرغ ها را هم  بشکنید. ترکیب مرحله 2 رابه شکل توپ های گردی درآورده و روی ظرفی بگذارید . سپس هر توپ مواد غذایی را ابتدا در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری بغلتانید . روی این ظرف را وکیوم آلومینیوم گرفته و بگذارید 30 دقیقه در یخچال بماند.

 

غذاهای جایگزین عدس 1

 

4. کمی روغن زیتون را در یک ماهیتابه ریخته و این توپ های خوشمزه را در آن ها تف دهید که در طی 3 دقیقه ، هر دو طرف این توپ های خوشمزه به رنگ طلایی برسد . میتوانید برای طعم دار کردن نهایی هم ، اگر عاشق غذاهای تند هستید ، توپ های گرد را در کمی سس خردل غلت داده و سپس تف بدهید.