جستجو

محصولات با برچسب 'مزاج'

3 آیتم گرید 4 آیتم گرید لیست

انواع مزاج‌های چهارگانه؛ ویژگی های مزاج خودرا بهتر بشناسیم

مزاج در طب سنتی از مخلوط شدن عناصر چهارگانه (آب، آتش، باد، خاک) در بدن پیدا می‌شود.در این سری از آموزه های دکتر بارتر می خواهیم در مورد ویژگی های 4 نوع مزاج صحبت کنیم. همراه دکتر باشید.
رایگان

چقدر با مزاج اندام های بدن آشنا هستید؟ مزاج قلب ، مزاج مغز ...

در این مقاله از سری آموزه های دکتر بارتر در مورد مزاج شناسی ، می خواهیم در مورد مزاج اندام های بدن ، مزاج در سنین مختلف و مزاج فصول آشنا شویم.پس لطفا تا انتهای این مقاله دکتر بارتر را همراهی کنید.
رایگان

دکتر بارتر چه کاری میکنه؟

خب دوستان عزیز ، شاید شمایی که دارین این مطلب رو میخونین مارو تو گوگل پیدا کرده باشین.و واستون سوال پیش اومده این سایتی که گوگل گذاشته جلوم دقیقا چه کاری میکنه؟چه کمکی از دستش برمیاد واسم انجام بده و شاید هزاران سوال دیگه ای که تو ذهن دارین.یا شاید تو شبکه های اجتماعی مارو دیدن با خودتون گفتین بذار برم تو سایت دکتر بارتر یه سر بزنم ببینم چه به چیه ، کی به کیه! ما این ویدئو رو آماده کردیم تا به سوالات شما جواب بدیم. شما رو به دیدن این ویدئو دعوت می کنیم.
رایگان

مبانی طب سنتی

بشر از دیر باز در پی حفظ سلامتی و جستجوی درمان امراض خود بوده است. با نگاه به تاریخ با مکاتب طبی گوناگونی آشنا می شویم که هر کدام دیدگاه فلسفی مخصوص خود را دارند.با این وجود در عین گوناگونی مکاتب طبی مانند طب سوزنی چین، هومیوپاتی، گیاه درمانی و ماساژ درمانی و هم چنین طب سنتی ایران و طب جدید همگی یک هدف مشترک دارند و آن حفظ و ارتقا سلامتی انسان ها و درمان بیماری ها و ناتوانی بوده است.
رایگان

مزاج خود را بشناسید : ویژگی انواع مزاج ها

یکی از موضوعات مطرح در طب سنتی و اسلامی که معمولاً در طب جدید مغفول مانده ، موضوع مزاج و طبع است. براساس طب سنتی، نظام طبیعت بر پایه چهار عنصر اصلی آفریده شده، که عبارتند از: آتش، هوا، آب و خاک. این چهار عنصر در بدن انسان به چهار خلط (اخلاط اربعه: صفرا، دم، بلغم و سودا) تبدیل می‌شوند و هر یک تاثیرات خاصی در بدن انسان می گذارد.
رایگان

مزاج شناسی: فلسفه گرمی و سردی انواع خوراکی ها

در این بخش از آموزه ها ،دکتر بارتر قصد دارد شما را با مزاج انواع خوراکی ها آشنا کند. دکتر بارتر خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد می کند. چرا که با خواندن آن ، با مزاج بسیاری از خوراکی ها آشنا می شوید.
رایگان