بستن

محصولات با برچسب 'ویتامین c'

فیلتر
در هر صفحه
خب خیلیا فکر میکنن ویتامین C فقط در پرتقال و لیمو پیدا میشه.ولی خب قضیه کمی متفاوته و خیلی از مواد غذایی دیگه هست که به مراتب ویتامین C بیشتری دارن.شاید در حد چندین برابر. نکته اینجاست ، که یک پرتقال با اندازه متوسط فقط 69.7 میلی گرم ویتامین C داره که در واقع از بسیاری از میوه های معمول و سبزیجات کمتره. در ادامه با 12 ماده غذایی آشنا میشیم که دارای ویتامین C بیشتری نسبت به پرتقال هستن. لطفا در ادامه با دکتر بارتر همراه باشین.
فلفل قرمز با طعم تند خودش بیشتر برای آشپزی استفاده میشه ، اما میتونه بعنوان ادویه و چاشنی هم به غذاها و سس ها هم اضاقه بشه. فلفل چیلی حاوی یک ترکیب گیاهی فعال به نام کپسایسین هست که طعم تند اونو بوجود میاره. کپسایسین در دانه ها و غشای داخلی سفید رنگ فلفل متمرکز شده. هر چقدر کپسایسین در فلفل بیشتر باشه، فلفل تندتره. فلفل چیلی چه تازه ،چه خشک و چه پودر خورده بشه (معروف به پاپریکا) ،میتونه زبون رو به آتیش بکشه. در ادامه مطالب با دکتر بارتر همراه باشین تا شما رو با اسرار پشت پردا فلفل قرمز آشنا کنیم.
آلوئه ورا گیاهی است که در محیط های گرم و خشک رشد می کنه. معمولا در شمال آفریقا ، جزایر قناری ، منطقه مدیترانه ، استرالیا ، و برخی از مناطق در ایالات متحده یافت میشه.از اونجا که روغن آلوئه حاوی خواص سلامتی گیاه اصلی آلوئه وراست، دارای فعالیت ضد التهاب ، ضد باکتری ، ضد ویروس ، ضد قارچ ، آنتی اکسیدان است. تو این مطلب قصد داریم مطلبی در مورد خواص مهم روغن آلوئه ورا بیان کنیم. پس با دکتر بارتر همراه باشین.
از بین تمام سبزیجات برگ دار ، اسفناج یک سبزی همه کارس.میتونین اونو تبدیل کنین به یک سالاد خنک و از خوردنش لذت ببرین یا اسفناج تازه رو تفت بدین ، سرخ کنین ، و خیلی روش های دیگه. اسفناج فواید زیادی برای سلامتی داره و به راحتی می تونین اون رو در وعده های غذایی خودتون قرار بدین. با دکتر بارتر همراه باشین تا شما رو با خواص این گیاه معجزه گر آشنا کنیم.
روی یک ماده معدنی ضروریه که در سراسر اندام ها ، بافت ها و مایعات بدن وجود داره. علاوه بر این ، بعد از آهن ، روی دومین ماده معدنی کمیاب تو بدنه. از آنجا که روی در بسیاری از فرآیندهای بیولوژیکی نقش حیاتی داره ،اما جالبه بدونین که بدن روی رو تو خودش ذخیره نمیکنه! به همین خاطر هست که روی باید بصورت روزانه تامین بشه.از غذایی که میخورین یا بصورت مکمل ها. با دکتر بارتر همراه باشین.
چای گل داودی به آرامش خاطر شما کمک میکنه و سلامتی مطلوب رو ارتقا میده. چای گل داودی به دلیل رنگ طلایی ، طعم و طراوت گل و اثر خنک کنندگی شناخته شده و بیش از 1000 سال به دلیل تأثیرات مثبت روی چشم ، قلب ، استخوان ها و سیستم ایمنی بدن ، یک نوشیدنی گیاهی محبوب بدل شده. در ادامه در وب سایت دکتر بارتر در مورد این چای بیشتر بدونین.
آویشن یک گیاه کوچک از خانواده گیاهان نعناع ست و دارای سابقه غنی استفاده در طی صدها ساله. به عنوان مثال ، افراد در قرون وسطی برای جلوگیری از کابوس ، آویشن رو زیر بالش خودشون میذاشتن. از طرف دیگه ، رومیان باستان اون روی پنیر می پاشیدن تا طعم بهتری به اون بده. از آویشن جدا از مصارف درمانی ، تو آشپزی هم استفاده میشه. برگها و گلهای اون به صورت تازه یا خشک ، تو سوپ ، خورشت و سبزیجات تفت داده شده مخلوط میشن تا طعم مطبوعی به اونها اضافه کنن. یکی دیگه از روش های محبوب، استفاده از آویشن به عنوان چاییه، نوشیدنی که بسیاری از مردم ازش لذت می برن. در ادامه با خواص این چای مفید آشنا بشین.
از گل گاوزبان با عنوان "گیاه زنبور" هم نام برده میشه ، چراکه گلهای روشن اون در تمام فصل تابستان زنبورهای عسل رو به خودش جذب میکنه. گل گاوزبان سابقه استفاده دارویی و آشپزی طولانی داره که برمیگرده به 1500 سال قبل. این ماده به دلیل خواص درمانی خودش و به عنوان یک افزودنی خوب به سالادها ، سوپ ها و سس ها مورد استقبال خوبی تو اروپا قرار گرفته. از روغن گل گاوزبان در رایحه درمانی هم استفاده میشه. این روغن میتونه افسردگی رو کم کنه و نشاط و سرحالی رو به دنبال داشته باشه. با دکتر بارتر همراه باشین تا با خواص روغن گل گاو زبان بیشتر آشنا بشین.
شوید یک گیاه همه کاره ست که به خوبی با انواع مختلفی از غذاها ، از سوپ و سالاد گرفته تا خورش ها جفت میشه. این گیاه که در اصل در منطقه مدیترانه شرقی و غرب آسیا کشت میشه، یک گیاه یک ساله در خانواده کرفسه. برگ های شوید ، معطر و دارای ظاهری نرم و پر پشته ، در حالی که دانه های اون بیضی شکله و به دلیل طعم تند اغلب به عنوان ادویه استفاده میشه. با دکتر بارتر همراه باشین تا با فواید این گیاه پرخاصیت آشنا بشین.
قطعا همه ما زیبایی پوستمون واسمون بسیار با اهمیته و خب این زیبایی ارتباط مستقیم با چیزی که میخوریم داره.چرا که خیلی از مشکلات پوستی مثل جوش های صورت ارتباط مستقیمی با رژیم غذایی داره و با تغییر رژیم غذایی به راحتی میتونیم این مشکلاتو برطرف کنیم. در ادامه این مطلب در پایین به این موضوع پرداختیم که چطور میتونیم با بهبود سبک زندگی پوست شاداب داشته باشیم. با دکتر بارتر همراه باشین.
آویشن یک گیاه معطره که میتونه نقش مهمی رو در زندگی غذایی شما ایفا کنه. این گیاه سرشار از آنتی اکسیدانه. آویشن حاوی فلاونوئیدهای تقویت کننده سلامتی از جمله آپیژنین ، نارینژنین ، لوتئولین و تیمونین هست و نشون داده شده که از چربی های سالم موجود در غشای سلول های مغز ، کلیه و قلب محافظت میکنه و اونو افزایش میده. در ادامه با دکتر بارتر همراه باشین.
هویج از خانواده Apiaceae و یکی از محبوب ترین و با ارزش ترین سبزیجات ریشه ای که به طور فراوان در سراسر جهان رشد میکنه. یک ماده پرکاربرد که میتونه از پیش غذاها تا بعد غذا و دسرها استفاده بشه. میتونین اونو به صورت خام ، بخارپز ، بو داده ، سرخ شده ، خورشتی ، پوره ، ساطوری یا ترشی بخورین. خب در ادامه با دکتر بارتر همراه بشین تا شما رو با خواص مفید هویج آشنا کنه.
Close